Lepek 5 mg/kg

Játrový sýr (2022)


Složení deklarované výrobcem

Játrový sýr (2022)

Složení:

Masný výrobek tepelně opracovaný. 



Složení: vepřové maso 55 %, vepřová játra 26 %, vepřové syrové sádlo, pitná voda, solicí směs (sůl, konzervant E250, jód), směs koření, antioxidant E300, stabilizátor E450, dextróza, glukózový sirup, extrakty koření, aroma


O produktu více na této stránce:
produkt vložen 24.1.2023

Průměrné výživové údaje na 100g/100 ml
Energetická hodnota 1125 kJ / 272 kcal
Tuky 24,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 10,7 g
Sacharidy 0,1 g
- z toho cukry 0,1 g
Vláknina _ g
Bílkoviny 12,4 g
Sůl 1,92 g

Vážení klienti, 

pokud máte zájem spočítat si zkonzumované množství lepku, použijte pro tuto funkci tlačítko „Do jídelníčku“. Pokud budete chtít zjistit obsah lepku ve snědených potravinách v průběhu dne, u každého výrobku, který jste příslušný den měli, do okénka „Množství“ vložte zkonzumované množství v gramech či mililitrech. Ve sloupci „Mezisoučet“ se objeví množství lepku Vámi zkonzumované v daném výrobku. Položka „Celkem“ Vám udává množství zkonzumovaného lepku ve všech výrobcích, které zadáte do jídelníčku pro příslušný den. 

Na základě řady klinických zkoušek je denní příjem lepku 20 mg/den považován za relativně bezpečný.

KONTAKTUJTE NÁS

ZANECHTE NÁM EMAIL, BUDEME VÁS KONTAKTOVAT.