Lepek 5 mg/kg

Nairn´s gluten free biscuit breaks - oat & syrup (2018)


Složení deklarované výrobcem

Nairn´s gluten free biscuit breaks - oat & syrup (2018)

Složení:

celozrnný oves bez lepku (72%), palmový olej z udržitelných zdrojů, cukr, částečně invertovaný syrup (5%), tapiokový škrob, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, mořská sůl


Může obsahovat ořechy. Není vhodné pro osoby alergické na avenin. Vyrobeno v závodě zpracovávající mléko.


Hmotnost: 160g



O produktu více na této stránce: www.nairns-oatcakes.com (nebo celiatica.cz)
produkt vložen 4.7.2018

Průměrné výživové údaje na 100g/100 ml
Energetická hodnota 1965 kJ / 469 kcal
Tuky 20,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 8,3 g
Sacharidy 59,2 g
- z toho cukry 16,6 g
Vláknina 7,2 g
Bílkoviny 8,6 g
Sůl 1,17 g

Vážení klienti, 

pokud máte zájem spočítat si zkonzumované množství lepku, použijte pro tuto funkci tlačítko „Do jídelníčku“. Pokud budete chtít zjistit obsah lepku ve snědených potravinách v průběhu dne, u každého výrobku, který jste příslušný den měli, do okénka „Množství“ vložte zkonzumované množství v gramech či mililitrech. Ve sloupci „Mezisoučet“ se objeví množství lepku Vámi zkonzumované v daném výrobku. Položka „Celkem“ Vám udává množství zkonzumovaného lepku ve všech výrobcích, které zadáte do jídelníčku pro příslušný den. 

Na základě řady klinických zkoušek je denní příjem lepku 20 mg/den považován za relativně bezpečný.

KONTAKTUJTE NÁS

ZANECHTE NÁM EMAIL, BUDEME VÁS KONTAKTOVAT.